Retouren en Klachten

Retouren


  • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
  • Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
  • Je krijgt van ons een etiket per mail, deze kun je zelf uitprinten en op de doos plakken. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.
  • Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
  • Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kidswonen.nl.
  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U heeft een klacht:

Proberen wij deze natuurlijk zo goed mogelijk op te lossen. Mocht dat niet lukken, dan verwijzen wij hier naar artikel 14 lid 5 van de algemene voorwaarden voor leden van webwinkelkeur, en hieronder in de tekst uitgelegd:

Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Indien de webwinkel is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en bij klachten die niet in onderling overleg opgelost kunnen worden dient de consument zich te wenden tot Stichting WebwinkelKeur (www.webwinkelkeur.nl), deze zal gratis bemiddelen. Controleer of deze webwinkel een lopend lidmaatschap heeft via https://www.webwinkelkeur.nl/leden/. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door Stichting WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaald dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr

Garantie en retouren

Op alle artikelen die je bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel bij levering in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren moet functioneren.

Alle houten artikelen zijn duurzaam en gaan lang mee. We bieden 1 jaar garantie op het schilderwerk en hang- en sluitwerk. Mits de artikelen normaal gebruikt zijn. Hiermee bedoelen we dat contact met veel water vermeden moet worden, de artikelen alleen binnen worden gebruikt en beschadigingen die optreden door ongebruikelijk en te wild speelgedrag, niet onder de garantie vallen.

Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Bijvoorbeeld door een gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Is het probleem met het artikel je eigen schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw vergelijkbaar product of teruggave van je geld.

Bij Kids Wonen is de factuur van je bestelling tevens het garantiebewijs van je artikel. Als je aanspraak wil maken op de garantie, dan vragen wij om een kopie van de factuur. Je factuur kun je terugvinden onder Mijn Account en anders kun je contact met ons opnemen.

Klacht of defect binnen garantie Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op je persoonlijke situatie van toepassing zijn. Als de klacht gegrond is, komen alle kosten (inclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van kidswonen.nl.

Klacht melden: Je kunt je klacht hier melden en je ziet dan direct wat je het beste kunt doen. Houd je factuur (garantiebewijs) bij de hand.

Linken

Meer informatie over garantie Wil je meer weten over garantievoorwaarden kijk dan op de website van ConsuWijzer, daar lees je wat je rechten zijn als consument. ConsuWijzer is het informatieloket van de overheid voor consumenten.